U wilt uw bedrijfsauto verkopen?

Het werkt als volgt: u vult het online taxatieformulier in of neemt contact op met onze taxateurs. We geven u vrijwel direct een indicatie van de waarde van uw bedrijfsauto en maken een afspraak om deze bij u op te halen. U kunt uiteraard ook naar ons toekomen. Zodra alle papieren (kentekenbewijs + APK- bewijs) in orde zijn overhandigen wij u het RDW vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag in contanten.

De inkoop van uw bedrijfsauto is zo geregeld

Komt u met uw bedrijfswagen naar ons toe? Dan brengen wij u na afloop netjes weer thuis of vergoeden de kosten voor het openbaarvervoersbewijs. De inkoop van uw bedrijfsauto kan binnen een dag geregeld zijn. Beschikt u niet meer over een compleet kentekenbewijs? Een nieuw exemplaar vraagt u hier aan.

Contant & Direct

Na onze inkoop van uw bedrijfsauto overhandigen wij u het afgesproken bedrag bij voorkeur in contanten. Heeft u liever dat wij het geld op uw rekening storten? Dát kan. Door middel van een spoedoverboeking heeft u vrijwel direct beschikking over het bedrag.

 

 

Meer opties

Naast het inkopen van bedrijfsauto's kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met de inruil of verkoop van gebruikte auto's en bedrijfswagens. Is uw ingeruilde bedrijfsauto meer waard dan uw nieuwe auto? Dan leggen wij het verschil in contanten bij.


Rekenvoorbeeld auto online verkopen
Uw voertuig is getaxeerd op €13.250,- en u koopt een auto van €9.000,- dan krijgt u €4.250,- contant bij uw nieuwe auto.

Snel en gemakkelijk uw bedrijfsauto online verkopen.
 


Laat hier uw nummer achter.